Beleef een magische TipiTent bruiloft.

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid en wat is er mooier dan het vieren van deze speciale dag in de buitenlucht, omringd door de natuur en de mensen van wie je houdt?

Bruiloft

Beleef een sfeervolle en intieme TipiTent Bruiloft

De TipiTenten van TipiRent bieden de perfecte locatie voor een romantische en intieme bruiloft. De TipiTenten kunnen op vele manieren gekoppeld en ingericht worden. Zo creëer je een unieke en persoonlijke sfeer. Dit betekent ook dat er een perfecte feestlocatie kan worden ingericht voor 40 tot wel 100 gasten. 

De Tipi Fyto is uitgerust met een brede ingang, waardoor de gasten op een stijlvolle manier ontvangen kunnen worden. Bovendien kan de ingang worden aangekleed met prachtige decoraties en verlichting. De tent komt hierdoor nog meer tot zijn recht. 

Wat onze Tipi Fyto zo speciaal maakt, is de mogelijkheid om ze in elk seizoen te gebruiken. Of het nu de warme zomermaanden zijn of de koudere wintermaanden, onze tenten bieden altijd beschutting en comfort. Met de optie om een kachel in de tent te plaatsen, ben je verzekerd van een warme en gezellige omgeving voor jouw speciale dag.

Maak met de Tipi Seto een prachtig gedecoreerde ceremoniehoek, omringd door bloemen en groen, met een centrale plek voor het bruidspaar. Of creëer een gezellige loungehoek met kussens, tapijten en kaarsen, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap.

Voor het diner kunnen lange tafels worden opgesteld, versierd met bloemstukken en kaarsen, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes onder de sterrenhemel. En als de avond valt, kan de dansvloer worden geopend. Verlicht door feestelijke lichtslingers en omringd door juichende vrienden en familie.

Met de mogelijkheid om de TipiTenten van TipiRent te koppelen, te personaliseren en aan te passen aan elke stijl of thema, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en maak van je bruiloft een onvergetelijke ervaring in de prachtige romantische en unieke omgeving van één of meerdere TipiTenten van TipiRent.

Wat is er mooier om jullie bruiloft of event op intieme wijze af te sluiten met een stijlvolle overnachting in een TipiTent van TipiRent. We denken graag met je mee, over de mogelijkheden om te overnachten op de feestlocatie.

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons