contact

Neem contact op!

Ben je op zoek naar de perfecte accommodatie voor je feest, bruiloft of ander kleinschalig evenement? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je dromen werkelijkheid maken!

Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor jouw speciale gelegenheid. Of je nu een intiem verjaardagsfeest, een betoverende bruiloft of een gezellige familiebijeenkomst plant, wij bieden jou de prachtige setting van onze TipiTenten.

Locatie

Hochtweg 3
7475 SH Markelo

Email

info@tipirent.nl

Bel

06-22 965 412

Social

Onze TipiTenten bieden de perfecte ruimte om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu kiest voor een romantische inrichting met zachte verlichting en bloemrijke decoraties, of juist een feestelijke sfeer met kleurrijke accenten en bruisende muziek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en creëren een uniek evenement dat perfect aansluit bij jouw stijl en voorkeuren. Van de opbouw en aankleding van de tent tot aan de selectie van meubilair, verlichting en andere benodigdheden, wij regelen het allemaal voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw dromen werkelijkheid maken. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring waar jij en je gasten nog lang van zullen nagenieten. Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het creëren van een bijzondere herinnering in onze prachtige TipiTenten.

Bel ons op 06-22965412 of stuur een e-mail naar info@tipirent.nl om jouw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Stuur een bericht

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren!

11 + 7 =

Maak een afspraak

Ontdek de perfecte tipitent voor jouw kleinschalige feest of evenement! Huur nu en maak van jouw bijeenkomst een unieke ervaring. Maak snel een afspraak en laat het feest beginnen!

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons