veelgestelde vragen

FAQ

Bij TipiRent streven we ernaar om jouw evenement buitengewoon en onvergetelijk te maken. We zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het creëren van een betoverende sfeer in onze tipitenten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren door de magie van tipitenten!

Hoe gaat TipiRent te werk?

Als je contact met ons opneemt, telefonisch of via de mail, dan reageren we zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen 24 uur.

We bespreken samen de verschillende mogelijkheden. En als je tevreden bent over de opstelling van de TipiTent(en) en eventuele inrichting, dan gaan wij snel aan de slag om alles volgens je verwachtingen te regelen! Wij bouwen de TipiTenten op (en af) én zorgen dat de inrichting naar wens is!

Kunnen we een afspraak op locatie maken?

Dat kan uiteraard! Ik kom graag bij jullie op locatie om te kijken naar de ruimte en om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel ruimte is er minimaal nodig voor het opzetten van een TipiTent

Een Tipi Fyto heeft een diameter van 8,25 meter en een Tipi Seto heeft een diameter van 5,5 meter. Echter is voor het opbouwen iets meer ruimte nodig ivm het plaatsen van de palenconstructie.

Laat ons weten welke plek jij in gedachten hebt en wij denken graag in oplossingen!

Worden de TipiTenten standaard met inrichting opgebouwd?

De TipiTenten worden vaak voorzien van vloerkleden, robuuste tafels en banken, sfeervolle verlichting en een vuurplaat.

Een stijlvolle houtenvloer, houten bar, wijn/whiskyvaten en diverse decoraties zijn optionele inrichting, waarmee onze TipiTenten geheel naar eigen smaak en unieke sfeer zijn in de richten!

Alles is in overleg mogelijk! Vraag gerust een prijsopgave bij ons aan.

Komen jullie de TipiTenten brengen en opbouwen?

Uiteraard zorgen wij dat de TipiTent wordt opgezet en wordt afgebouwd. Meestal bouwen wij 1 a 2 dagen voor jouw feest of evenement de TipiTenten op. Dan hebben we ook tijd voor de inrichting en aankleding.  In nauw overleg met jou bouwen we de tent weer af. Uiteraard niet de volgende ochtend vroeg 😉

We bespreken samen de verschillende mogelijkheden. En als je tevreden bent over de opstelling van de TipiTent(en) en eventuele inrichting, dan gaan wij snel aan de slag om alles volgens je verwachtingen te regelen! Wij bouwen de TipiTenten op (en af) én zorgen dat de inrichting naar wens is!

Waar moeten wij voor zorgen als jullie de tenten komen opbouwen en inrichten?

Voor het opbouwen van de tenten hebben we niets nodig, we gebruiken ons eigen materiaal en gereedschap. Voor de inrichting, denk bijvoorbeeld aan verlichting. is wel elektriciteit nodig. Dit stemmen we uiteraard vooraf met je af.

Zijn de TipiTenten goed verzekerd?

Ja. Wij vinden het belangrijk dat de TipiTenten goed verzekerd zijn. Zowel bij ons in de opslag als tijdens het vervoer, op-&afbouwen als tijdens het feest/evenement.

Moet ik een vergunning aanvragen bij de gemeente als ik een feest of evenement wil organiseren waarbij een TipiTent wordt opgebouwd?

Een goede vraag. Over het algemeen is geen vergunning vereist voor een besloten feest. Als je een DJ of een band inhuurt, is vaak wel een ‘ontheffing geluid bij besloten evenementen’ nodig.

Wij raden aan om een check bij de gemeente te doen. Ook dit kunnen wij voor jou verzorgen!

Voor hoeveel personen bieden de TipiTenten ruimte?

Een Tipi Fyto biedt ongeveer 40 zitplaatsen en 50 staplaatsen.

Een Tipi Seto biedt ongeveer 16 zitplaatsen en 30 staplaatsen.

Eventuele inrichting en andere accessoires kunnen effect hebben op genoemde aantallen.

Uiteraard geven wij je advies, waarbij wij goed kijken naar hoeveel personen jij verwacht en wat je verdere wensen zijn.

Kunnen de TipiTenten op elke ondergrond geplaatst worden?

De TipiTenten worden verankerd aan de ondergrond. Ze kunnen geplaatst worden op gras. Maar ook op verharde ondergrond kunnen we de TipiTenten plaatsen.

Wat zijn de kosten voor het huren van een TipiTent en inrichting?

We hebben verschillende soorten TipiTenten die ook nog eens gekoppeld kunnen worden. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor de inrichting. Een vaste prijs kunnen we ook niet maar zo geven. Wil je graag een TipiTent huren en weten welke mogelijkheden er zijn en wat het kost? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord en adviseren je met plezier!

Zijn de tipitenten geschikt voor alle weersomstandigheden?

Absoluut! Onze tipitenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waaronder regen en wind. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bescherming bieden, zodat jouw evenement soepel kan verlopen, ongeacht het weer.

Kan ik de tipitenten personaliseren voor mijn evenement?

Natuurlijk! We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om de tipitenten te personaliseren met decoraties en thematische elementen die passen bij jouw stijl en voorkeuren. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte ambiance.

Hoe kan ik een tipitent huren?

Het huren van een tipitent is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon op 06-22 965 412 of stuur een e-mail naar info@tipirent.nl. We zullen zo spoedig mogelijk reageren en alle details met betrekking tot beschikbaarheid, prijzen en reserveringen met je bespreken.

Ook een magische en onvergetelijke TipiTent ervaring creëren?

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons