Ervaar een overgetelijk TipiTent feest.

Een feest om nooit te vergeten in een mooie TipiTent van TipiRent! Er is plek voor 40 tot wel 100 gasten.

Feesten en bijzonderen gelegenheden

Topfeesten met TipiRent

Stap binnen in een wereld van betovering en vier het leven in onze prachtig ingerichte TipiTent. Of je nu een bruiloft, verjaardag, jubileum, familiereünie of een andere bijzondere gelegenheid viert, onze TipiTenten bieden de perfecte setting.

Laat je gasten verwonderen terwijl ze worden omhuld door de warme en intieme sfeer die onze TipiTenten creëren. Met zijn imposante houten palen en duurzame, brandwerende doek is onze TipiTent niet alleen een lust voor het oog, maar ook een veilige en comfortabele omgeving voor jou en je gasten.

Door onze creativiteit de vrije loop te laten, richten we de TipiTenten helemaal naar wens in. Kies voor een thema dat past bij jouw feest en maak gebruik van onze uitgebreide selectie aan accessoires en decoraties om de gewenste sfeer te creëren. Van sfeervolle verlichting tot comfortabele zitplaatsen en stijlvolle aankleding, wij helpen je graag om de perfecte ambiance te realiseren.

Het feest begint zodra je de TipiTent betreedt. Dans onder de sterrenhemel, geniet van live muziek of laat een DJ de perfecte beats verzorgen. Onze TipiTenten biedt voldoende ruimte voor dansvloeren, buffetten, bars en nog veel meer. Het is jouw feest, en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Laat ons je ontzorgen en de planning van het feest uit handen nemen. Met onze ervaring en expertise denken we graag met je mee en bieden we verschillende mogelijkheden om jouw feest tot een succes te maken. Van de op- en afbouw van de tent tot aan de complete inrichting en styling, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij kunt genieten van een zorgeloos en memorabel feest.

Maak van jouw volgende feest een buitengewone ervaring in onze prachtige TipiTent. Laat de magie zijn werk doen terwijl je samen met je gasten een onvergetelijke tijd beleeft. Stap binnen, voel de energie en vier het leven op unieke wijze in onze betoverende TipiTent

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons