inrichting & decoratie

Wat maakt jouw TipiTent event uniek?

Bij het organiseren van een uniek feest, evenement of training in een TipiTent is de inrichting van essentieel belang. Een goed ingerichte TipiTent zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, waarin gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van de bijzondere omgeving.

Totaalpakket

We hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen

Bij ons kun je terecht voor een totaalpakket op maat, waarbij we graag met je meedenken over de inrichting van de TipiTent. We bieden een breed scala aan opties.

Standaard worden de tenten voorzien van vloerkleden, robuuste tafels en banken, sfeervolle verlichting en vuurtafels. Een stijlvolle houtenvloer, houten bar, wijn/whiskyvaten en diverse decoraties zijn optionele inrichting, waarmee onze TipiTenten geheel naar eigen smaak en unieke sfeer zijn in de richten!

We vinden het belangrijk om samen met jou te kijken naar jouw wensen en behoeften, om zo de perfecte sfeer te creëren voor jouw feest, evenement of training. Of je nu kiest voor een rustieke, romantische of moderne uitstraling, we hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen.

Bij het inrichten van de TipiTenten zijn details belangrijk. Van het kiezen van de juiste verlichting tot het plaatsen van de perfecte decoratie, alles moet kloppen om een onvergetelijke sfeer te creëren. Wij realiseren graag samen met jou de mooiste inrichting!

TipiRent heeft een uitgebreide collectie verhuurproducten voor de inrichting. Van sfeervolle verlichting en gezellige zitplaatsen tot mooie houten vlonders en accessoires.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan klaar om met je mee te denken en een fantastische inrichting te creëren voor jouw feest of evenement.

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

Hoe het werkt

Stap voor stap dichterbij een uniek Tipitent event!

K

Eerste contact

Wil je een magische en onvergetelijke evenementervaring creëren? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons direct op 06-22965412 of stuur een e-mail naar info@tipirent.nl

We reageren binnen 24 uur!

K

Actie!

Als je tevreden bent over de opstelling van de TipiTent(en) en eventuele inrichting, dan gaan wij snel aan de slag om alles volgens je verwachtingen te regelen! Wij bouwen de TipiTenten op (en af) én zorgen dat de richting naar wens is!

K

Samen bespreken mogelijkheden…

Wij denken graag met je mee! We kunnen TipiTenten koppelen, op verschillende manieren positioneren en er zijn veel mogelijkheden voor de inrichting.

tipirent-bianca-knoef-fotostudio-markelo-FSMW-20230602-7068

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons