Kleinschalig evenement in een TipiTent.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een babyshower of een ander kleinschalig evenement, een TipiRent tent biedt de perfecte locatie om je gasten te ontvangen in een unieke en sfeervolle omgeving.

tent-huren-klein-event-tipirent

 

evenementen en bijzondere gelegenheden

De perfecte locatie in een

unieke TipiTent

Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, babyshower of ander klein evenement organiseert, een TipiRent tent is de ideale plek om je gasten te verwelkomen in een bijzondere en gezellige setting. Met de mogelijkheid om de tent aan te passen aan elke stijl of thema, zijn de mogelijkheden voor inrichting eindeloos. 

Creëer bijvoorbeeld een gezellige en romantische sfeer met een loungehoek, ingericht met comfortabele stoelen en kussens in zachte tinten. Of maak een indrukwekkende bar met een brede selectie van drankjes en stijlvolle verlichting. De TipiRent tenten kunnen ook worden ingericht als een eetruimte, compleet met lange tafels, kaarsen en bloemstukken, zodat je gasten kunnen genieten van een heerlijk diner in de buitenlucht.

Voor kinderfeestjes kun je de TipiTenten inrichten met kleurrijke decoraties, ballonnen en leuke activiteiten, zoals gezelschapsspellen en knutselworkshops. En voor een ontspannen zomerfeestje kun je de TipiRent tent inrichten met hangmatten voor een relaxte sfeer.

Met de flexibiliteit van de TipiTenten en de mogelijkheid om deze aan te passen aan elke gelegenheid, is het gemakkelijk om je evenement onvergetelijk te maken. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een sfeer die past bij jouw stijl en wensen!

Ook denken we graag met je mee voor de mogelijkheden om te overnachten indien gewenst!

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons