Markelo 24 mei 2023 – Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat we onze nieuwe aanwinsten hebben ontvangen: luxe TipiTenten! Met trots presenteren we deze prachtige TipiTenten die een unieke en authentieke beleving voor zowel jou als je gasten bieden. De TipiTenten zijn gearriveerd en staan klaar om jou een unieke TipiTent beleving te bieden. Of het nu gaat om een feest, een speciaal evenement of een afscheidsdienst, onze TipiTenten bieden de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding om onze klanten volledig te ontzorgen. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn die jouw zorgen wegneemt, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van jouw speciale momenten samen met je gasten.

Om ervoor te zorgen dat onze TipiTenten altijd perfect worden opgebouwd en veilig worden gebruikt, staat er binnenkort een trainingsprogramma op de planning voor ons. We investeren in vaardigheden en expertise, zodat wij jouw event op een professionele en zorgvuldige manier kunnen ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze luxe TipiTenten en de mogelijkheden voor jouw evenement. Wij kijken ernaar uit om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken!