Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws en updates over onze producten en diensten. We houden je op de hoogte van nieuwe toevoegingen aan ons assortiment, interessante aanbiedingen en evenementen waarbij je onze tipi’s kunt ervaren.

Als je op zoek bent naar een unieke accommodatie met sfeervolle inrichting, dan ben je bij TipiRent aan het juiste adres. Blijf deze pagina regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen bij TipiRent. We zijn enthousiast om je te helpen bij het creëren van onvergetelijke momenten in onze prachtige tipi’s.

Leukste bruidsbeurs van Twente!

13 december bij Het Wapen van Beckum Twentse bruiloften gaan mee in de tijd! Laat je ook inspireren en kom 13 december...

Comfort & Stijl

Comfort & Stijl

🌿🏕️ Stap binnen in comfort en stijl met onze op maat gemaakte Douglas vloer voor de Tipi Fyto’s! Onze vloer creëert...

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons