Over mij

Bianca Knoef

TipiRent

Natuur, creativiteit en contact met mensen (in het bijzonder blij maken van mensen) zijn belangrijke aspecten in mijn leven.

tipirent-bianca-knoef-fotostudio-markelo-FSMW-20230602-7091

Unieke TipiTent beleving!

Ik ben Bianca Knoef, geboren en getogen in het mooie Overijsselse Markelo. Ondanks dat ik jarenlang met veel plezier als jurist heb gewerkt, miste ik een belangrijk element: de vrijheid om mijn creativiteit te uiten en mijn passie voor de natuur en omgang met mensen te volgen.

Tijdens de voorbereiding van ons eigen feest kwam ik in aanraking met TipiTenten. Ik was op slag verliefd op deze mooie tenten. Ik zag de mogelijkheid om ook andere mensen te helpen om een unieke TipiTent beleving te ervaren. Het idee voor TipiRent was geboren en ik besloot de sprong te wagen en mijn hart te volgen.

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest, een training/workshop of een ander evenement, ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij en je gasten een unieke en bijzondere ervaring beleven, waarbij jij wordt ontzorgd van A tot Z. TipiRent zorgt voor de op- en afbouw van de TipiTenten op de gewenste locatie, inclusief de inrichting, verzekering en andere benodigdheden.

Ik begrijp dat ieder feest en evenement uniek is en daarom biedt TipiRent verschillende TipiTent-formaten en inrichtingsmogelijkheden aan, zodat TipiRent aan al jouw wensen kan voldoen. Samen werken we aan een invulling die past bij jouw visie en bij de sfeer die je wilt creëren voor jouw feest of evenement. Van een intieme setting tot een groot feest, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij mij staat de klant centraal. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en werk samen met mijn klanten om de perfecte TipiTent-ervaring te creëren. Ik neem graag alle zorgen uit handen en zorg ervoor dat jij en je gasten kunnen genieten van een bijzondere ervaring in een mooie TipiTent met natuurlijke en sfeervolle inrichting! Denk bijvoorbeeld aan robuuste tafels en banken, sfeervolle verlichting en een bijzondere entree. Ik vind het leuk inrichting te maken en op te knappen, zoals bijvoorbeeld oude stoelen van meer dan 80 jaar oud die jij voor een mooie ceremonie plek kunt gebruiken. Niets is mij te gek, dus ik denk graag met je mee over de verschillende mogelijkheden!

"De tipitent is meer, het is een betoverende belevenis waar de magie van de natuur samensmelt met de warmte van het gezelschap."

– Heleen van Dijk

De combinatie van de prachtige tenten, het meedenken in de organisatie en de unieke sfeer maakten van ons evenement een onvergetelijke ervaring. We kunnen TipiRent ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere en memorabele beleving!

– Sanne Jansen

Ook een magische en onvergetelijke TipiTent ervaring creëren?

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons