Markelo 28 mei 2023 – Vandaag werd onze Tipi Fyto omgetoverd tot een adembenemende en sfeervolle ruimte.Bij het betreden van de TipiTent werden gasten verwelkomd door de warme en uitnodigende sfeer.

De tent was ingericht met stijlvolle kleden. Robuuste tafels en banken waren zorgvuldig geplaatst, waardoor een gezellige en comfortabele zithoek ontstond. De banken waren versierd met prachtige schapenvacht kleden, waardoor een vleugje luxe en zachtheid werd toegevoegd aan het geheel. Naarmate de avond viel, kwam de magie pas echt tot leven. Een subtiel en sfeervol lichtspel in de Tipi Fyto, waardoor een betoverende atmosfeer ontstond. De vuurplaten zorgden voor een romantische sfeer en de verlichting accentueerde de natuurlijke schoonheid van de tent en creëerde een intieme en romantische ambiance die de gasten in vervoering bracht.

Met trots hebben we onze expertise ingezet om deze buitengewone setting te realiseren. We streven ernaar om onze klanten keer op keer te verrassen en te inspireren met onze professionele inrichting en aandacht voor detail. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een ander speciaal moment, wij willen de verwachtingen overtreffen en een onvergetelijke ervaring bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een betoverende TipiTent-inrichting voor uw volgende evenement? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen zorgen voor een unieke TipiTent beleving.