Markelo 12 juli 2023 – Afgelopen zaterdag kwam een betoverende tuin bij een mooi woonboerderijtje tot leven met een geweldig feest met enthousiaste feestgangers. Vier prachtige TipiTenten werden opgebouwd en transformeerden de tuin in een gezellig ‘Festivalsfeertje’. Met twee adembenemende Tipi Fyto’s en twee stijlvolle Tipi Seto’s was het een feest dat zijn weerga niet kende.

De Tipi Fyto’s, met hun elegante vorm en natuurlijke uitstraling, brachten een energieke en levendige ambiance naar het feest. Het was een ware visuele traktatie voor de aanwezigen, doordat één Typi Fyto als feesttent met bar was ingericht en de andere met DJ en dansvloer.

De Tipi Seto’s waren een ware eyecatcher tijdens het feest. Ze trokken met hun elegante silhouet meteen de aandacht. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen en hebben een stevige constructie die bescherming biedt tegen zowel de felle zon als een onverwacht zomers buitje. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Eén van de Tipi Seto’s was ingericht met strobalen en kleden. Een ideale plek om samen te komen, verhalen te delen en te genieten van elkaars gezelschap. De Tipi Seto’s voegden een vleugje magie toe aan deze gelegenheid.

Het feest kreeg een extra dimensie door de aanwezigheid van een Barista bar en Foodtruck. Gasten werden getrakteerd op heerlijke koffiecreaties en thee met verschillende kruiden, bereid door ervaren barista’s, en konden hun smaakpapillen verwennen met een scala aan culinaire hoogstandjes van de foodtruck. Het was een feest voor alle zintuigen, waarbij de gasten volop werden verwend.

Er zijn prachtige foto’s gemaakt om de magische ambiance van het feest vast te leggen. De drone beelden tonen de betoverende TipiTenten te midden van de groene omgeving van de tuin. De beelden zijn gemaakt voordat het geweldige feest plaats vond.

Wij van TipiRent zijn zeer tevreden met het resultaat: We wilden iets unieks en memorabels creëren, en de TipiTenten hebben daar absoluut aan bijgedragen.

Met hun unieke uitstraling en veelzijdigheid zijn de TipiTenten van TipiRent een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een onvergetelijke ervaring.

Voor meer foto’s en beelden zie ons Facebook  en Instagram