Onze Tipi Fyto.

Deze unieke Tipi Fyto is perfect voor het creëren van een authentieke en intieme sfeer op jouw feest of evenement. Maak je feest of evenement tot een succesvolle en memorabele gebeurtenis!

tent huren-tipitent-fyto -tipiRent

De perfecte Tipi Fyto

Kies de Tipi Fyto

Het hoogwaardige katoenen doek biedt jouw gasten niet alleen een comfortabel verblijf, maar geeft de tent ook een luxe uitstraling.

Er kan een brede ingang gecreëerd worden voor je gasten, waaraan een luifel te kopellen is, of zelfs een tweede Fyto, zodat je veel meer gasten kunt ontvangen.

In plaats van het creëren van een brede ingang kun je ook gebruik maken van een kleinere deuropening en is de Tipi Fyto ook bij onvoorspelbaar weer te gebruiken.

Je kunt de Tipi Fyto gedurende het hele jaar huren, omdat hij goed en aangenaam te verwarmen is. Hierdoor kun je jouw gasten altijd een comfortabel verblijf bieden, ongeacht het seizoen.

Deze prachtige Tipi Fyto heeft al dienst gedaan als unieke feestlocatie voor bruiloften, tuinfeesten, kasteelevenementen en als inspirerende locatie voor trainingen en workshops. Door de authentieke en intieme sfeer die deze tent uitstraalt, zullen jouw gasten zich direct op hun gemak voelen en genieten van een onvergetelijke ervaring.

 

Korte omschrijving:

  • Diameter: 8,25 meter
  • Oppervlakte: 53 m2
  • Hoogte: 5,5 meter
  • Zitplaatsen: 40
  • Staplaatsen: 50
  • Koppelbaar met tweede Fyto
  • Optioneel: luifel
  • Optioneel: inrichting & decoratie

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons