Onze Tipi Seto.

Deze unieke Tipi Seto is een aantrekkelijke overkapping  zonder zijwanden en biedt een gezellige plek om tijd door te brengen met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Maak je feest of evenement tot een succesvolle en memorabele gebeurtenis.

tent-huren-tipitent-fyto-tipirent

De ideale Tipi Seto

Kies de Tipi Seto

Hij biedt plek aan wel 16 personen om te dineren aan robuuste tafels en banken. En dat is nog niet alles, want je kunt de Tipi Seto ook uitstekend gebruiken als trouwlocatie, podium overkapping, unieke verkoopkraam/-stand of bijvoorbeeld als overkapping voor het buffet.

Hoe creëer je die gezellige sfeer? Met loungesets, strobalen en schapenvachtjes tover je de Tipi Seto om tot een comfortabele meet and eat plek. En als je iets te vieren hebt, dan kun je de tent helemaal in stijl aankleden met decoraties en verlichting. Zo wordt de Tipi Seto niet alleen een praktische overkapping, maar ook een echte eyecatcher op jouw feest of evenement.

Genieten van een unieke ervaring met jouw gezelschap. Of je nu gaat dineren, feesten of vergaderen, deze prachtige Tipi Seto biedt voor ieder wat wils.

Korte omschrijving

  • Diameter: 5,5 meter
  • Oppervlakte: 24 m2
  • Hoogte: 3,6 meter
  • Zitplaatsen: 16
  • Staplaatsen: 30
  • Doorloophoogte 2 meter
  • Optioneel: inrichting en accessoires

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons