TipiRent

Voor ieder feest of event een TipiTent

Wil jij een  bruiloft, feest, training, workshop of andere kleinschalig evenement organiseren? En een  unieke en fijne beleving creëren voor je gasten, dan zit je bij TipiRent goed.

een tent die indruk maakt

Voor ieder feest een passende TipiTent oplossing

TipiRent denkt graag met je mee. Of het nu gaat om de soort tent, de positionering van de tent of de inrichting, TipiRent adviseert je graag! Je kunt denken aan verschillende thema’s zoals:

Romantisch

Een romantisch thema draait om liefde en sfeer. Zachte kleuren, bloemen en romantische verlichting creëren een dromerige en intieme sfeer.

Vintage

Vintage thema’s draaien om een knipoog naar het verleden. Denk aan oudere decoraties en meubels, bloemenprints en pastelkleuren.

Bohemian

Een bohemian thema draait om de hippie-levensstijl. Kleurrijke decoraties, bloemen en patronen geven de tent een vrolijke en ongedwongen sfeer.

Rustiek

Rustieke thema’s draaien om de natuur en alles wat daarmee te maken heeft. Denk aan houten decoraties, aardse kleuren en natuurlijke materialen zoals jute en mos.

Feestelijk

Bij een feestelijk thema mag alles uit de kast worden gehaald. Felle kleuren, glitters, ballonnen en confetti zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer.

Authentiek

Dit thema draait om de oorspronkelijke roots van de TipiTent. Traditionele decoraties zoals veren, dromenvangers en aardetinten zorgen voor een sfeervolle en authentieke ervaring.

Ibiza/strand

Dit thema draait om een relaxte en zomerse sfeer. Decoraties in blauw en wit, schelpen en andere strandelementen zorgen voor een frisse en lichte uitstraling.

Scandinavisch

Bij een Scandinavisch thema draait alles om eenvoud, minimalisme en natuurlijke materialen. Hout, witte en grijze tinten en wollen kussens en dekens maken de sfeer warm en gezellig.

 

Heb je speciale wensen? Laat het weten, in overleg is alle mogelijk!

 

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons