Assortiment

Kies voor Tipi Fyto & Tipi Seto.

Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze tipitenten en maak vandaag nog een afspraak!

Soorten-TipiTenten-Fyto-Seto

Tipi Fyto

De Tipi Fyto is geschikt voor 40 zittende gasten of 50 staande gasten. Deze tent heeft de mogelijkheid om aan één kant opgerold te worden, met een opening van 4 meter, terwijl de andere zijde een deur heeft. Daarnaast kunnen twee Tipi Fyto's aan elkaar gekoppeld worden.

Kenmerken:

  • 40 zittende of 50 staande gasten
  • Oprolbaar aan één kant (opening 4 meter) en andere zijde een deur
  • 2 Tipi Fyto’s zijn koppelbaar

Tipi Seto

De Tipi Seto is een mooie tentparasol die geschikt is voor maximaal 16 zittende gasten of 30 staande gasten. Deze tent heeft geen zijwanden, waardoor een open en luchtige sfeer wordt gecreëerd.

Kenmerken:

  • 16 zittende of 30 staande gasten
  • Zonder zijwanden

Onze TipiTenten zijn ontworpen met aandacht voor detail en authentieke materialen, waardoor ze een sfeervolle en rustgevende omgeving creëren. Of je nu een bruiloft, feest, workshop of een uniek evenement organiseert, onze TipiTenten bieden comfort, stijl en functionaliteit.

Wat onze TipiTenten zo speciaal maakt, is de combinatie van traditie en moderne gemakken. Onze tenten zijn geïnspireerd op de traditionele tipi’s van inheemse culturen, maar zijn voorzien van hedendaagse elementen zoals waterdichte stoffen, stevige constructies en ventilatiesystemen. Hierdoor kun je genieten van een authentieke ervaring zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid.

Bij TipiRent begrijpen we ook dat elke gelegenheid uniek is, daarom bieden we verschillende formaten en configuraties aan om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een intiem kleine setting wilt creëren of een groot evenement wilt organiseren, wij hebben de juiste TipiTent voor jou. Bovendien zorgen onze ervaren medewerkers voor een vlotte op- &afbouw.

Dus als je op zoek bent naar een buitengewone accommodatie voor je volgende evenement, kies dan voor TipiRent. Ontdek de schoonheid van de natuur in stijl en comfort met onze prachtige TipiTenten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons