Inspirerende locatie voor Training & workshops.

Als het gaat om het geven van trainingen en workshops, zijn traditionele vergaderruimtes niet altijd de meest inspirerende locaties. Maar wat als je je deelnemers zou kunnen onderdompelen in de rustgevende en inspirerende omgeving van de natuur?

Training & workshop

Een inspirerende en unieke TipiTent op locatie

Een TipiRent tent biedt de perfecte locatie voor het organiseren van trainingen en workshops in een unieke en inspirerende omgeving.

Onze TipiTenten bieden een intieme en gezellige sfeer waarin deelnemers zich op hun gemak voelen en kunnen leren.

Je kunt de TipiRent tenten op vele manieren inrichten, afhankelijk van de grootte van je groep en de inhoud van de training of workshop. Een opstelling met stoelen en tafels is ideaal voor workshops die betrekking hebben op schrijven, tekenen/schilderen of brainstormen, terwijl een meer ontspannen opstelling met kussens en tapijten geschikt is voor meditatieve en mindfulness-sessies.

Het hoogwaardige katoenen doek van de TipiTenten zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving, terwijl de authentieke uitstraling van de TipiTenten een inspirerende en natuurlijke sfeer creëert die de creativiteit en concentratie van de deelnemers bevordert.

En wat dacht je van een speciale ruimte voor pauzes en ontspanning? Een hoek met comfortabele stoelen en banken, omgeven door bloemen en groen, biedt de perfecte omgeving om even tot rust te komen tussen de sessies door.

We denken graag met je mee over de plek om de TipiRent tent op te bouwen. Bij jouw bedrijf, op een door jou gekozen locatie of op één van de bijzondere plekken die we voor jou kunnen regelen.

Met de mogelijkheid om TipiRent tenten te personaliseren en aan te passen aan elke stijl of thema, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus waar wacht je nog op? Laat je deelnemers inspireren door de prachtige en unieke omgeving van een TipiRent tent en organiseer een training of workshop die ze nooit zullen vergeten.

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons