Markelo 27 mei 2023 – Vandaag vroeg in de ochtend zijn we vol enthousiasme begonnen aan een intensief trainingsprogramma voor het opzetten van onze luxe TipiTenten. Met een combinatie van duidelijke instructies en veiligheidsrichtlijnen, hebben we gezamenlijk hard gewerkt en veel plezier gehad tijdens deze leerzame ervaring.

Het opzetten van de TipiTenten is geen lichte taak, maar met de juiste kennis en teamwerk hebben we bewezen dat we het aankunnen. Onder begeleiding van ervaren professionals hebben we stap voor stap geleerd hoe we de TipiTenten op een efficiënte en veilige manier kunnen opbouwen. Tijdens het trainingsprogramma hebben we gezweet, maar er was ook veel gezelligheid. Samen hebben we de uitdagingen overwonnen en het resultaat mag er zijn! De TipiTenten creëren een prachtige, sfeervolle en authentieke omgeving die aan ieders stijl kan voldoen. Of het nu gaat om een elegante bruiloft, een levendig feest of een intieme bijeenkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met het trainingsprogramma zijn we volledig voorbereid om de TipiTenten naar wens van onze klanten op te zetten en zo de perfecte setting te creëren voor elk evenement. Als betrouwbare partner streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Het opzetten van de tenten is een essentieel onderdeel van deze service en we zijn trots om te kunnen zeggen dat we deze taak met enthousiasme en professionaliteit uitvoeren.

We zien er naar uit om vele TipiTenten op te zetten, zodat nog meer mensen een geweldige en unieke TipiTent beleving mogen ervaren! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze luxe TipiTenten en hoe we jouw speciale gelegenheid kunnen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.