Respectvol en uniek afscheid nemen.

Natuurlijk kan een TipiTent van TipiRent ook heel geschikt zijn voor een uitvaart of afscheidsdienst. De sfeer die een TipiTent creëert is warm, intiem en persoonlijk. Het is een bijzondere manier om op een respectvolle manier afscheid te nemen van een dierbare.

fotocredits: Tentipi

afscheid nemen

Uitvaart of afscheidsdienst

Een TipiTent kan op verschillende manieren worden ingericht en aangekleed, passend bij de wensen van de overledene en de nabestaanden bij de uitvaart of herdenkingsdienst. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van comfortabele zitplaatsen, het neerzetten van foto’s en persoonlijke voorwerpen, en het aanbrengen van speciale verlichting.

Ook biedt de TipiTent de mogelijkheid om bijvoorbeeld een muzikant of spreker een plek te geven. Zo kan er op een bijzondere en persoonlijke manier afscheid genomen worden van de overledene, omringd door geliefden en vrienden.

Wij denken graag met je mee om de TipiTent in te richten op een manier die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden, om zo een uniek en persoonlijke uitvaart te creëren.

Maak een Afspraak 

Bel nu

(06) 22 965 412

TipiRent

Ontdek de magie van onze TipiTenten voor jouw speciale gelegenheid! Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een bruisend personeelsfeest of een inspirerende training of workshop. Wij nemen je de volledige zorg voor het opzetten, inrichten en opruimen van de TipiTent uit handen. Stap binnen in een wereld van unieke beleving en creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren. Ervaar de ongeëvenaarde charme van onze TipiTenten en maak vandaag nog een afspraak!

Bel

06-22 965 412

Mail

info@tipirent.nl

Volg ons