Markelo 26 juni 2023 – De afgelopen weken druk bezig geweest met het op maat maken van een houten vlondervloer voor de Tipi Fyto’s. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige Douglashouten vlondervloer in de vorm van de luxe Tipi Fyto van TipiRent.

Met veel enthousiasme en nauwkeurigheid hebben we gewerkt aan het creëren van een uitzonderlijke vloer. Hij biedt niet alleen schoonheid, maar ook comfort en duurzaamheid.

Het project begon met het zorgvuldig selecteren van hoogwaardig Douglashout. Dit hout staat bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid en robuuste eigenschappen. Met dit hout hebben we een vlondervloer ontworpen die perfect past bij de sfeer en stijl van de TipiTenten van TipiRent.

Na het zorgvuldig op maat zagen en plaatsen van de houten planken, hebben we extra aandacht besteed aan de afwerking van de vloer. We kozen voor een gezonde natuurlijke lak. De lak beschermt niet alleen het hout tegen slijtage en weersinvloeden, maar draagt ook bij aan een gezond binnenklimaat. Hierdoor kunnen onze gasten comfortabel genieten van de TipiTenten, zonder zich zorgen te hoeven maken over schadelijke chemicaliën.

Op 8 juli zullen we ons eerstvolgende feest organiseren en de vlondervloer voor het eerst in gebruik nemen. We kijken er reikhalzend naar uit om onze gasten te verwelkomen op een unieke en prachtig vormgegeven locatie. De combinatie van de warme uitstraling van het Douglashout en het comfort van de vlondervloer zal ongetwijfeld een bijzondere ervaring creëren.

Met dit project hebben we niet alleen een functionele toevoeging aan onze TipiTenten gemaakt, maar ook een persoonlijke uitdrukking van creativiteit en vakmanschap. We hopen dat dit inspireert om meer gebruik te maken van natuurlijke en duurzame materialen bij het creëren van unieke ruimtes.

Voor meer informatie over onze Douglashouten vlondervloer en onze TipiTenten kun je contact met ons opnemen!