Wij begrijpen dat elk evenement een eigen karakter heeft en iets bijzonders verdient. Of het nu de liefde is die centraal staat bij een ceremonie, het waarderen van toegewijd personeel tijdens een bedrijfsfeest, of het creëren van een inspirerende omgeving voor een workshop/training, wij zijn er om jouw te helpen om zowel jou als jouw gasten een unieke TipiTent-beleving te laten ervaren.

💖 Ceremonies & Bruiloften: Laat de liefde verder bloeien te midden van onze betoverende TipiTenten, waar romantiek en magie samenkomen. Elk detail draagt bij aan een onvergetelijke ceremonie.

🎉 Personeelsfeesten: Waardeer je team en vier successen te midden van een feestelijke ambiance. Wij geloven erin dat het verder gaat dan een feest; het is een erkenning van toewijding en teamwork.

🌿 Workshops & Inspiratiesessies: Creëer een omgeving waar ideeën gedijen en creativiteit bloeit. Onze TipiTenten dienen als de ideale omgeving voor inspirerende workshops en verhelderende bijeenkomsten.

🌈 Afscheidsdiensten/Uitvaarten: Wij begrijpen dat sommige momenten in het leven onmetelijk waardevol en tegelijkertijd hartverscheurend zijn. Voor die momenten van afscheid nemen, streven wij ernaar om een warme en persoonlijke sfeer te creëren in onze TipiTenten, waar liefdevolle herinneringen gekoesterd worden.

In onze tenten gaan we verder dan alleen een fysieke ruimte. Met respect en medeleven integreren we samen met de nabestaanden de persoonlijke spullen van de overledene in/onder onze TipiTentent(en), zodat de viering van een leven een intieme en betekenisvolle ervaring wordt.

TipiRent gelooft erin dat elk moment, groot of klein, speciaal is. TipiRent is niet slechts een verhuurder van TipiTenten; we denken graag met je mee in het vormgeven van momenten die blijvende indrukken achterlaten.

Laat ons samen de toekomstige herinneringen creëren. 🎪✨